Skip to content

Opnieuw snipperen vrijdag 1 maart a.s.

Het ging niet echt goed, het snipperen, gisteren. Maar we geven niet op!Snipperen in actie

Snipperen in actieAl bij de start brak het aantrekkoord. Dat kon op zich redelijk snel met vereende krachten worden gerepareerd, maar we waren toch al gauw een klein uur kwijt met het zoeken van een vervangend koord en gereedschap. Goed. Op een gegeven moment werkte de boel.

Na enige tijd gedraaid te hebben leerden we wat de machine aankon en draaiden we een tijdje goed. De dunnere takken gingen er vlot door en ook dikkere takken gingen wel als ze met beleid werden ingevoerd.
ReparatiePech

Maar toen brak de knalpijp af. Alleen Jan had oordopjes in, verder had niemand gedacht aan iets van oorbescherming. Dus al gauw begonnen de oren te toeten en zijn we gestopt toen de boel weer vast ging zitten.

Maar we gaan door. Vrijdag 1 maart, om 13:00 uur a.s. helpt loonwerker Mulderij ons. We verzamelen weer om 13:00 uur bij de nieuwe schuur aan de Krakeel-zijde van het complex Krakeel.

U kunt uw takken brengen naar 2 punten:

  • Bij de schuur aan de Krakeelzijde. U ziet de hoop takken wel liggen, gooi uw takken er maar gewoon bij
  • De mestbak aan de Coevorderstraatweg.

Help mee. Dan kunt u uw takken gesnipperd weer meenemen naar uw tuin. Het is ideaal voor onder de bessen of tussen de aardbeien. Wij zien uw komst tegemoet!

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Geen reacties

De auteur staat geen reacties toe op dit artikel

Reactie toevoegen

Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA

Form options