Skip to content

Opnieuw snipperen vrijdag 1 maart a.s.

Het ging niet echt goed, het snipperen, gisteren. Maar we geven niet op!Snipperen in actie

Snipperen in actieAl bij de start brak het aantrekkoord. Dat kon op zich redelijk snel met vereende krachten worden gerepareerd, maar we waren toch al gauw een klein uur kwijt met het zoeken van een vervangend koord en gereedschap. Goed. Op een gegeven moment werkte de boel.

Na enige tijd gedraaid te hebben leerden we wat de machine aankon en draaiden we een tijdje goed. De dunnere takken gingen er vlot door en ook dikkere takken gingen wel als ze met beleid werden ingevoerd.
ReparatiePech

Maar toen brak de knalpijp af. Alleen Jan had oordopjes in, verder had niemand gedacht aan iets van oorbescherming. Dus al gauw begonnen de oren te toeten en zijn we gestopt toen de boel weer vast ging zitten.

Maar we gaan door. Vrijdag 1 maart, om 13:00 uur a.s. helpt loonwerker Mulderij ons. We verzamelen weer om 13:00 uur bij de nieuwe schuur aan de Krakeel-zijde van het complex Krakeel.

U kunt uw takken brengen naar 2 punten:

  • Bij de schuur aan de Krakeelzijde. U ziet de hoop takken wel liggen, gooi uw takken er maar gewoon bij
  • De mestbak aan de Coevorderstraatweg.

Help mee. Dan kunt u uw takken gesnipperd weer meenemen naar uw tuin. Het is ideaal voor onder de bessen of tussen de aardbeien. Wij zien uw komst tegemoet!

Snipperen

Zaterdag 23 februari 2019 gaan wij weer takkensnipperen op het complex Krakeel. Het uitgangspunt is bij de schuur grenzende aan Het Krakeel vanaf 13.00 uur. 

Versmalling van de lossing

LossingOmstreeks februari/maart zal de aannemer in opdracht van het waterschap DrentsOverijsselseDelta aanvangen met het versmallen van de lossing tussen de beide percelen van het complex. Daartoe zal de oostkant met ongeveer een meter worden verbreed en aan de west kant blijft een smal looppaadje over. De oostkant zal voorzien worden van een beschoeiing bestaande uit hout. Ik ga u hiervan op de hoogte houden.

 

Incasso

Zojuist is de incassobatch verzonden naar de bank.

De incasso zal plaatsvinden op 19 februari, zoals al is aangekondigd op de factuur.

Zorg dat u voldoende saldo op uw bankrekening hebt staan. Kijk goed na of alles klopt. Een foutje is gauw gemaakt. Als er iets verkeerd is gegaan, neem dan direct contact met ons op:

penningmeester@vtvonsdomein.nl