Skip to content

Factuur

De factuur komt er aan

De factuur voor het groeiseizoen 2019 wordt momenteel voorbereid. In het volgend weekend van 26 tm 27 januari worden ze uitgedraaid om in daarop volgende we(e)k(en) te worden verspreid. Iedereen krijgt een factuur in de bus. Ook degenen die hebben aangegeven de factuur per mail te ontvangen. Helaas, het lukt ons nog steeds niet om mails vanuit het boekhoudprogramma te versturen.

Wij kennen twee soorten facturen: een gewone factuur en een incassofactuur.

Incassofactuur

Ja, ook al heeft u ons gemachtigd om de verschuldigde bedragen van uw bankrekening te halen, ook dan sturen wij een factuur. Wij zijn namelijk verplicht om de inning aan te kondigen. We gaan nog onderzoeken of wij kunnen volstaan met een medling op de website. Maar, daar zijn we nog niet uit. En wij bespreken dat natuurlijk ook eerst met u op de Algemene Ledenvergadering.

Let op! Voor de incassofactuur hoeft u geen actie te ondernemen. Het bedrag wordt door ons van uw bankrekening geïnd. Zorg wel dat u voldoende saldo op uw bankrekening hebt. Als wij niet kunnen innen kost dat de vereniging extra geld (de bank rekent een "boete") en wij moeten er achteraan., dus extra werk.

Gewone factuur

Sommige leden hebben ons niet gemachtigd tot incasso. Zij krijgen een gewone factuur.

Let op! De gewone factuur vraagt wel actie van u. U moet hem actief betalen. Betaal zo vroeg mogelijk en in ieder geval vóór 1 april. Anders kost ons dat extra moeite. Onthoud: wij zijn vrijwilligers

Sommige leden hebben al in het voren betaald. Het kan zijn, dat u dan toch een factuur krijgt. U hoeft die dan uiteraard niet te betalen.

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Geen reacties

De auteur staat geen reacties toe op dit artikel

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA

Form options