Skip to content

Facturatie 2024

De incassobatch voor de facturatie van het groeiseizoen 2024 is verzonden. De facturen zijn vrijwel allemaal per mail verzonden. Er zijn slechts 37 van de 247 op papier weg gegaan. Iedereen heeft een gepesonaliseerde toelichting op de factuur gekregen om vooral de consequenties van de waarborgverhoging te verduidelijken.

De incassobatch voor groeiseizoen 2024 is verzonden. De inningen zullen plaatsvinden op dinsdag 20 februari, a.s. Helaas is de toelichtingstekst op sommige incasso's onduidelijk. In de omschrijving staat waarborguitbreiding, dit had waarborgverhoging moeten zijn. Mijn excuses daarvoor.
Kijk de afschijving goed na en zorg voor voldoende saldo op uw rekening. Een distorno betekent niet alleen exta kosten, maar ook gedoe voor uw pennigmeester. Hij springt dan op zijn fiets om de aanmaningen rond te brengen, etc.

Dit was het eerste jaar dat de facturen vrijwel allemaal zijn verstuurd per mail. Er zijn slecht 37 van de 248 facturen op papier rondgebracht. Een aanmerkelijke vermindering van de inspanning. We hebben dit jaar geen gebruik hoeven maken van ons bezorgersnetwerk.

 

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Geen reacties

De auteur staat geen reacties toe op dit artikel

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA

Form options