Skip to content

Factuur seizoen 2020

De factuur voor het groeiseizoen 2020 zal de komende tijd worden verspreid.

Ook als u een machtiging heeft gegeven tot automatische incasso, krijgt u een factuur. Het bedrag van deze factuur wordt automatisch geïnd dus u hoeft bij automatische incasso zelf geen actie te ondernemen. Bij een gewone factuur uiteraard wel. Alles staat duidelijk op de factuur vermeld.

De automatische incasso zal op 23 februari a.s. worden geïnd. Zorg dat u voldoende saldo op uw bankrekening hebt staan.

Vorig jaar kregen we het nog niet voor elkaar, maar dit jaar is het dan toch gelukt om facturen te versturen per mail vauit het boekhoudprogramma. Ontvangt u liever de factuur per mail dan op papier, stuur dan een mail naar penningmeester@vtvonsdomein.nl Vermeld in de mail ook even uw naam en adres en eventueel tuinnummer. Wij worden blij als u kiest voor email. Het spaart papier, schoenzolen en tijd.

De kwaliteit van het printwerk van de factuur was dit jaar niet optimaal. Onze excuses daarvoor. Echter, de boodschap was duidelijk genoeg en daarom hebben we besloten geen nieuwe facturen uit te draaien.

 

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Geen reacties

De auteur staat geen reacties toe op dit artikel

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA

Form options