Skip to content

Onbedoeld gebruik van verenigingsspullen

Steeds vaker constateren wij dat er een motorpomp op de handzwengelpomp wordt gemonteerd om water op te pompen. Hiervoor zijn de pompen niet bedoeld.

Vorig jaar hebben we op het complex Krakeel meerdere klachten ontvangen over het droogstaan van de pompen. Wees solidair met de tuinders die geen motorpomp hebben en pomp zelf ook met de hand, dan wordt het water eerlijk verdeeld over ons allemaal.

Verder kunnen het de pompen onnodig beschadigd raken. Het is niet eerlijk, dat alle tuinders gezamenlijk moeten opdraaien voor extra reparatiekosten door oneigenlijk gebruik.

Overigens geldt dit voor alle verengingsspullen. U bent vrij om ze te gebruiken, maar wel alleen waarvoor ze bedoeld zijn. U mag ook niets aanpassen aan de materialen.

Neem bij twijfel contact op met uw complexbeheerder. Hij is verantwoordelijk en beslist.

Namens het bestuur,

 

Cees Vos

Voorzitter Ons Domein

 

 

 

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Geen reacties

De auteur staat geen reacties toe op dit artikel

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA

Form options